Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Fotbollens hjältar

Idag börjar det organiserade fotbollsspelande i distriktet. Det är distriktscupen med det tungvrickande namnet Fastighetsbyrån-Cup, som  drar igång. Först ut på vårens grusplaner är lagen med de allra sämsta förutsättningarna. De spelar i de lägsta divisionerna, de har i allmänhet de sämsta spelartrupperna, de har ofta problem att klara det ekonomiska och de är säkert också de som har de allra sämsta träningsförutsättningarna. Och det är de som måste ta den första smällen när almanackan indikerar, att nu måste man börja spela fotboll om man skall hinna kora en distriktsmästare någon gång i höst.

Dagens matcher är:

* Grönbo IF – Vivalla Star
* Pars FC Örebro – Nyckelby IF
* Hovsta IF – Mariebergs IK
* Pålsboda GoIF – Nora-Pershyttan BK
* Finnerödja – Närkesberg/Mariedamm

Från bloggens sida önskar vi de deltagande lagen en framgångsrik säsongsdebut och inte alltför grisiga planer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.