Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Carlstad United vill möta ÖSK

Carlstad United har hamnat i en ovanlig situation. Tre av de lag som de planerat att möta i försäsongsmatcher har dragit sig ur och nu leter man som bäst efter nya motståndare. Örebro SK finns med bland önskemotståndarna.

Nya Wermlandstidningen: United tappar träning

Normalt skulle detta vara en välkommen förfrågan för ÖSKs del. Utan några större problem borde man kunna sätta ihop ett lag spelare från A-truppen som av olika anledningar inte fått så mycket speltid samt drygat ut dessa med några av de äldre (och bättre) från talangtruppen. ÖSK spelar ju inte med något lag i U21-allsvenskan i år så träningsmatchmöjligheter kommer nog att vara eftertraktade.

Nu är ju spelprogrammet rätt så tight och under den andra halvan av mars kompliceras läget ytterligare av träningslägret på Cypern. Spel den 7 april, som är dagen efter Djurgårdsmatchen skulle eventuellt kunna vara en möjlighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.