Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Allsvenska försäsongsligan (090307)

Utöver ÖSKs besvikelse mot Hammarby hade vi nog ytterligare några besvikna allsvenska tränare, när lördagens resultat summerades och analyserades. Målfattighet präglade mötena mellan Malmö FF och Häcken samt AIK och TPS Åbo. Inget av de fyra lagen lyckades få någon boll över motståndarnas mållinje. De enda som torde vara nöjda med det resultatet var nog Häcken, som tack vare den intjänade poängen kunde avancera till fjärdeplatsen i försäsongsligan. Dock på behörigt avstånd från de tre stora i täten. Två mål blev det då Gefle IF och IFK Mariehamn möttes – ett för vardera lagen. Gefles mål gjordes av flytfotade Alexander Gerndt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.