Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Allsvenska Försäsongsligan (090305)

En match idag och det var Djurgården som äntligen kunde noteras för en markering i kolumnen för vunna matcher. Mötet med det nyuppflyttade Superettanlaget Vasalund – som också är en samarbetsklubb med Djurgården – vanns med siffrorna 3-1. Målskyttar för Djurgården var Andrej Komac, som gjorde två och nu är uppe på tre sammanlagt samt Mikael Dahlberg, som gjorde sitt första för säsongen. Djurgården som inför dagens match låg sist i försäsongligan belönas med två poäng för segern över ett lag från Superettan. Detta innebär ett avancemang i tabellen och man har nu Trelleborg, Örgryte och Hammarby efter sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.