Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Allsvenska försäsongsligan (09-03-03)

Det finns två matcher att redovisa ikväll. Helsingborg och Örgryte har båda varit i elden mot lag från Superettan. HIF besegrade duktiga Ängelholms FF med knappast möjliga marginal. Matchens enda mål gjordes av talangen Rasmus Jönsson. Örgryte fortsätter att underprestera. Visserligen har man inte med Allbäck eller Afonso än, men ändå. Nog skall de väl ändå klara av att slå lag från lägre divisioner. Det gjorde man inte i kväll heller. Falkenbergs FF fick oavgjort 2-2 efter det att ÖIS tappat en 2-0 ledning. De allsvenska målen gjordes av Boyd Mwila och Danny Ervik. Med sitt fjärde mål för försäsongen gick Mwila upp i delad skytteligaledning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.