Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Försäsong i Västra Svealand

När nu våren nästan är här börjar man kunna se livstecken från de övriga lagen i Västra Svealand också. De flesta har nu spelat en eller rent av flera träningsmatcher. Hur flitigt lagen kan matchas beror i första hand på om man har tillgång till konstgräs eller ej. Jag har lagt upp en särskild sida för försäsongsresultaten. Till den kommer man genom att klicka på länken i den högra kolumnen.

Som vanligt är det resultatmässigt en blandad kompott. Lagen ligger olika långt framme i sina förberedelser, har olika förutsättningar att bedriva en rationell träning och kan kanske som ÖSK Ungdom ha haft problem med sjukdomar och skador.

Intressanta resultat så här långt står bland annat Adolfsbergs IK och IFK Örebro för. Adolfsberg har redan hunnit med att besegra två blivande seriekonkurrenter och IFK Örebro är obesegrade efter tre matcher. I helgen som var besegrade man div 2-laget KB Karlskoga, vilket inte brukar vara det lättaste. Trögstartat verkar det vara hos Arboga Södra. De har släppt in 11 mål och inte gjort något än efter två matcher.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.