Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

En halvlek järnkaminer

Djurgårdens supporterklubb Järnkaminerna har bråda dagar. De måste försöka hålla koll på både fotbollens försäsong och ishockeyns dödsryckningar. Hockeylaget håller för tillfället till i det ingemansland som innebär att det är slutspelat när grundserien är klar.

Järnkaminerna skriver i en blogg att man planerar ett dubbelarrangemang. Hockeylaget spelar en hyperviktig match i Göteborg och på vägen dit stannar man till för att kolla in fotbollslaget. Tidsplanen är dock så pass knapp, att man bara hinner se första halvlek av fotbollsmatchen.

Järnkaminerna: Åk med JK till Örebro & Göteborg på lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.