Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Talangtruppen 2009

talangtrupp_09

Övre raden från vänster: Boris Lumbana, Johan Bohlin, Pontus Jakobsson, Christopher Kihlgård, Anel Coralic, Axel By, Håkan Juhlin. Mellanraden: Erik Österlund, Jonathan Ring, Daniel Björnqvist, Simon Karlsson, Andreas Ståhl, Gustav Källberg, Bert Dimberg. Nedre raden: Viktor Lindqvist, David Rohlén, Nils Carlsson, Lars Zetterlund, Axel Svedberg, Jonas Nilsson, Marcus Andersson. På bilden saknas: Edvin Möller, Adam Botvidsson, Jacob Nilsson

Talangtruppens sammansättning för innevarande år är långtifrån klar, men ÖSK har redan lagt upp en lagbild på årets trupp. Vi får väl hoppas att det tillkommer ytterligare ett antal spelare. Som den är nu ser truppen alldeles för tunn ut.

Bilden som den är publicerad avser träningsgruppen. Axel By, David Rohlén och Andreas Ståhl är ”underåriga” och kommer knappast att vara aktuella för seriespel med div 3-laget. De två målvakterna kommer förmodligen att vara registrerade hos ÖSK Söder, men kommer genom farmaravtalet ändå att vara tillgängliga för ÖSK Ungdoms div 3-lag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.