Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nytänk i laguppställningen

ÖSKs skade- och sjukdomssituation har tvingat tränarna att ge sig hän åt en viss portion av kreativt nytänkande då laguppställningen för kvällens match mot BK Häcken pusslades ihop. Samuel Wowoah tar till exempel hand om den ena mittbacksplatsen medan Tommy Wirtanen får vara spjutsspets i ÖSK-anfallet. Vilken formation det är man kommer att ställa upp med är oklart, men det torde i alla fall inte röra sig om ÖSKs vanliga 4-3-3 uppställning. Det lutar snarare åt att man använt sig av en traditionell 4-4-2 mall eller möjligen att man avser att spela 4-2-3-1. Med tanke på manfallet i A-truppen, så har man tagit med tre spelare från talangtruppen, Daniel Björnkvist, Simon Karlsson och Jacob Nilsson. Dessutom finns Yunus Ismail med på bänken.

ÖSK: Startelvan mot BK Häcken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.