Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

FotbollDirekt betygsätter klubbarnas värvningar – så här långt

Internetsiten FotbollDirekt har försökt sig på konststycket, att redan nu betygsätta hur de allsvenska klubbarna ter sig betraktade genom vinterfönstret. ÖSK belönas med en femma för sina antsträningar. Huruvida detta är bra eller dåligt är det i princip omöjligt att ha någon uppfattning om, eftersom man inte avslöjar vad betygen står för eller ens mellan vilka värden betygsskalan sträcker sig. Men eftersom de flesta lag också fått en femma (eller en sexa), så betyder det nog ”ok, men inte mer”. FD konstaterar att ÖSK värvat Kim Olsen (vilket många missar), men det verkar inte ha påverkat deras betygsättning. Dessutom har de ingen koll på vad trion Bedoya, Wirtanen och Sesay går för. Så här ser FDs betyg ut:

8
Elfsborg
Örgryte

7
Helsingborg
Trelleborg

6
BP
IFK Göteborg
Kalmar
Malmö

5
AIK
GAIS
Halmstad
Häcken
Örebro

4
Gefle
Hammarby

3
Djurgården

Mitt eget betyg på FDs betygsättning får nog bli en 4:a enligt min egen hemliga betygsskala. De är som så ofta för dåligt pålästa för att vara trovärdiga som en fotbollsinriktad internetsite. Desutom missar de det faktum att man om man skall betygsätta silly season arbetet så bör man nog även ta hänsyn till vilka som lämnar klubben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.