Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Förlust i Eskilstuna för talangerna

Inte så mycket att säga om egentligen. Eskilstuna City var ett topplag i div 1 förra året och ledde ett tag serien med hela 8 poäng. För att sedan kollapsa och ”överlåta” seriesegern till Karlslund på bättre målskillnad. Flytten in till nya plastbelagda Tunavallen mitt i säsongen påstås vara en av anledningarna till att laget tappade sin rytm.

I talanglaget stämde spelet betydligt bättre än vad det gjorde förra veckan mot Adolfsbergs IK. Men det brukar vara så – laget spelar bättre mot de bra lagen. Förmodligen för att spelet inte blir lika fysiskt. Genomgående bäst hos örebroarna var Jacob Nilsson, som utvecklats till en fantastiskt skicklig tvåvägsspelare. Edvin Möller hade en riktigt bra första halvtimme, då han i princip kunde göra vad han ville. Daniel Björnqvist gjorde två mål, men jag tycker ändå inte att man kan utnyttja hans snabbhet på ett bra sätt. Yunus Ismail på den andra kanten kom tyvärr inte alls till sin rätt.

ÖSK: Talangtruppen: Knapp förlust mot Eskilstuna City

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.