Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSKs trupp mot Gefle IF

ÖSK har släppt truppen som får resa till Avesta i morgon för match på neutral plan mot Gefle IF. Uttagna är:

John Alvbåge
Peter Westman
Patrik Anttonen
Magnus Wikström
Samuel Wowoah
Fredrik Nordback
Nordin Gerzic
Alejandro Bedoya
Tommy Wirtanen
Robert Walker
Roni Porokara
James Frempong
Hassan Sesay
Per Johansson
Erik Nilsson
Kristoffer Näfver

samt eventuellt Michael Almebäck

Nya i truppen jämfört med matchen mot Kongsvinger är således de hemkomna landslagsspelarna Patrik Anttonen, John Alvbåge och Roni Porokara samt den förra veckan småskadade Tommy Wirtanen. Saknas gör (kanske) förra veckans provspelare Michael Almebäck och definitivt  Marcus Astvald och Oskar Johansson, som drar iväg på ett landslagsläger. Tredjemålvakten Peter Rosendahl får byta bänken mot en plats på mållinjen på Tunavallen.

Knäckfrågan för ÖSKs tränare när de skall pussla ihop ett lag av denna trupp blir nog vem som skall ta den andra mittbacksplatsen bredvid Magnus Wikström. Här får man i förtid en möjlighet att testa de lösningar som kommer att stå till buds om olyckan är framme under säsongen.

0 kommentarer – kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.