Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Fotboll på japanska

Roni Porokaras finska landslag hade nog ingen höjdardag då de mötte Japan i en vänskapslandskamp. Hemmalaget (i blåvitt) besegrade de finska gästerna med hela 5-1. Japanerna hade en viss hjälp av Finlands och AIKs målvakt Tomi Maanoja som väl inte hade någon av sina bättre dagar. Det finska målet kom vid ställningen 3-0 och gjordes av ÖSKs Roni Porokara på en andraboll efter en halvrensad hörna. Det var Ronis första landslagsmål.

Det finns en YouTube video från matchen och målet kommer efter 5:35.

2009/02/04 Friendly Japan vs Finland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.