Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Säsongsdebut för talanglaget

Dagen efter A-truppen är det dags för ÖSKs talanglag ÖSK Ungdom att börja matchförberedelserna för årets säsong. För motståndet svarar div 3-konkurrenterna Adolfsbergs IK tränade av den tidigare ÖSK-spelaren Stig Stickan Pettersson. Normalt en match som talangerna lätt skall vinna vid denna tid på året. De flesta andra lag har knappast ens påbörjat sin uteträning medan talanglaget redan kan se tillbaka på tre veckors träning på Behrn Arenas plast. Men truppen har genomgått en hel del förändringar under vintern och yngre krafter skall ta vid. Spelare som förra året satt på bänken och som kanske fick hoppa in någon match då behov uppstod skall nu skolas in som lagets stöttepelare. Dessutom råder det en nästan akut brist på mittbackar sedan kvartetten Simon Ramström, Martin Pettersson, Philip Öhlund och Pontus Brunzell samtliga lämnat laget. Vi får se hur det går.

ÖSK: Inför ÖSK Ungdom – Adolfsbergs IK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.