Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Porokara till Japan

Efter Johan Alvbåge och Patrik Anttonen blir det Roni Porokaras tur att åka på landslagsuppdrag. ÖSKs officiella skriver att Roni har blivit uttagen till den finska landslagstrupp, som åker till Japan för match den 4:e februari. Flytten till Sverige och ÖSK har uppenbarligen haft en positiv inverkan på Ronis möjligheter att få dra på sig landslagsdressen. Eller kanske snarare – den har i alla fall inte försämrat dem. Att ha Sixten Boström, förmodligen med fortsatt goda kontakter hos sin tidigare arbetsgivare, som tränare försämrar säkert inte hans möjligheter. Saknas i truppen gör dock Fredrik Nordback som ibland fått åka med på sitt landslags vinterutflykter.

Roni Porokara, här i typisk pose från hemmamötet mot Ljungskile, verkar ha Stuart Baxters förtroende och har på nytt blivit uttagen till en landslagstrupp. Förhoppningsvis får han också en del speltid.

Roni Porokara, här i typisk pose från hemmamötet mot Ljungskile, verkar ha Stuart Baxters förtroende och har på nytt blivit uttagen till en landslagstrupp. Förhoppningsvis får han också en del speltid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.