Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Allsvenskans spelschema

Svenska Fotbollförbundet verkar att ha svårt att få ihop den när det gäller årets spelschema. Hittills har man bara klarat av de första 12 omgångarna – fram till uppehållet för U21-EM. [Det här är egentligen bara en test för att se hur det går att clippa en bit av en websida och sedan länka in den här. Och det verkar ju ha gått rätt så bra]
clipped from www.svenskfotboll.se

blog it

Den allsvenska spelplanen som den ser ut idag är ännu inte inmatad på fotbollsförbundets websidor utan föreligger enbart i form av en pdf-fil [som jag nu skall försöka länka till]

Preliminärt spelprogram – Allsvenskan 2009

Intressant att notera är att de matcher som skall direktsändas i TV4 nästan har försvunnit. I och med att TV4 köpte den nordiska delen av Canal Plus försvann tydligen incitamentet att försöka sända så många matcher som möjligt i den riksomfattande gratiskanalen. Vill man se allsvenskan på TV måste man alltså ha ett Canal Plus paket (och eventuellt även ett säsongskort om man vill se alla ÖSKs matcher). Den första och hittills enda schemalagda TV-matchen för Örebro SKs del blir hemmamatchen mot Hammarby måndagen den 11 maj med avspark kl. 20:00. Om detta kan hjälpa till med att hålla kvar stockholmarna i Stockholm vore det bra. Den nya läktaren är nämligen inte klar än i mitten av maj. Kommer hammarbyiterna blir det trångt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.