Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Träningsmatcher i februari

Om en och en halv vecka är det dags för årets första träningsmatcher. Något som säkert de flesta ÖSK-supportrar ser fram emot med stort intresse. Frågor som kan komma att besvaras är om laget har kunnat behålla sin goda matchform från hösten, hur ser det ut på skadefronten (tänk Kims hälsenor t. ex.) samt hur säsongens nyförvärv ser ut när läget blir skarpt. Ja, så skarpt blir det kanske inte då träningsmatchandet inleds. Norska Kongsvinger IL hör hemma i Adeccoligan, den norska andradivisionen och att betvinga dem borde inte erbjuda några större problem. Men osvuret är bäst – ÖSK befinner sig i en period med högt träningstryck. Nio pass i veckan avverkas för närvarande och det kan nog sätta sina spår både här och där. Å andra sidan tränar säkert norrmännen också.

Dagen efter A-laget blir det sedan dags för Talangtruppen att göra årets första träningsmatch. Motståndare skulle enligt programmet vara Sköllersta IF. Men eftersom detta lag avancerat i futsal-SM och skall försöka kvalificera sig för SM-slutspelet samma helg, så har Håkan Juhlin & Co. fått söka sig en ny motståndare. Valet (eller vad det nu var) föll på Adolfsberg.

Datum Avspark Motståndare Plats
31 jan 13:00 ÖSK – Kongsvinger IL Behrn Arena
1 feb 10:30 ÖSK Ungd. – Adolfsbergs IK Behrn Arena
7 feb 13:00 ÖSK – Gefle IF Avesta
7 feb ? Eskilstuna City – ÖSK Ungd. Tunavallen
11 feb 18:30 ÖSK – Häcken Behrn Arena
14 feb 17:00 Fredrikstad – ÖSK Fredrikstad
15 feb 14:00 Värmbol – ÖSK Ungd. Backavallen
21 feb 14:00 AIK – ÖSK Skytteholm
27 feb 10:30 ÖSK Ungd.-  LSW Behrn Arena
27 feb 13:00 ÖSK – Djurgården Behrn Arena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.