Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Migrationsverket dumpar fallet Yunus Ismail på örebropolisen

Migrationsverket har bestämt att Yunus Ismail skall avvisas till antingen Kenya eller Tanzania. Men inget av dessa länder vill ta emot honom eftersom de anser att han inte är en av deras medborgare. För att slippa befatta sig mer med fallet lämnar Migrationsverket över fallet till örebropolisen med en begäran om avvisning. Polismyndigheten i Örebro vet inte vad de skall göra och lägger filen i högen för ”Utredning någon gång i framtiden om vi får lust”.

NA: Polisen har inte bevis för att avvisa Yunus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.