Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ajdarevic d.y. till Örebro Syrianska

Örebro Syrianska skrev häromdagen på Facebook, att de kommit överens med Alfred Ajdarevic om ett kontrakt som sträcker sig fram till utgången av nästa år (som är 2023).

Sedan dess har det inte hörts något mer om saken. Kontraktet nämns inte på klubbens hemsida så allt kanske inte är klart ännu. Alltså man är överens om att man är överens, men inget är skrivet ännu. Eller så väntar klubben tills dess att formaliteterna kring spelarregistreringen hos SvFF är klar – det tar väl en vecka om man inte väljer den dyrare expressregistreringsrutinen.

Någon egentlig anledning att försöka snabba på registreringen finns det förmodligen inte. Enligt Lagstatistik finns spelaren bara registrerad på en enda tidig U21-match förra året. Därefter tränade han väl med ÖSK fram tills halvårsskiftet. Då ville han absolut inte bli utlånad igen. Men fotbollsmatcher ”på riktigt” har han inte spelat sedan han lämnade IK Frej (Hammarby TFF) hösten 2020. Han kan givetvis ha hållit igång/tränat med något lokalt lag i Falkenberg/Halland eller var han nu har hållit hus. Men i matchform är han knappast.

Hos ÖSK ville det sig aldrig för Ajdarevic. Däremot verkar han ha levt upp till förväntningarna hos IFK Värnamo (som då spelade i Ettan) och IK Frej, de två klubbar han var utlånad till under säsongerna 2019 och 2020. Återstår nu att se om han kan komma in i en tredje andning i Örebrosyrianernas klubbdräkt.

NA: Förre ÖSK-spelaren klar för Örebro Syrianska
Lagstatistik: Alfred Ajdarevic


Tillägg 220508.
Nu är allt klart. Ajdarevic blev inbytt i örebrosyrianernas match Piteå.
Jag konstaterar samtidigt att Lagstatistik verkar att uppdatera sin sajt mer eller mindre ögonblickligt. Den inbytte Ajdarevic finns redan registrerad där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.