Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2020/21: Björnquist har fått ett erbjudande

NA skriver, att ÖSK givit Daniel Björnquist ett erbjudande om kontraktsförlängning.
Jag har fått ett erbjudande, men det är inget som är klart. Jag tror och hoppas att det löser sig, och att båda parter blir nöjda, citeras han av tidningen.

Det finns gott om potentiella högerbackar i ÖSKs trupp.

Hussein Ali, som spelat flitigt under hösten tack vare skadorna på Granlund och Björnquist, har kontrakt fram till och med 2022.

Albin Granlund har inget kontrakt för närvarande, men skulle nog gärna vilja ha en förlängning. Han har tidigare öppnat för att byta klubb en gång till under sin karriär. Men med en landslagsplats till EM i potten är det kanske lite väl riskabelt för honom att byta klubb nu. Risken är att han hamnar någonstans där han inte kan vara lika säker på att få speltid som han borde vara hos ÖSK.

Så frågan är varför ÖSK givit Björnquist ett kontraktsförslag. Tre högerbackar behöver man inte. Antingen räknar man trots allt inte med att förlänga med Granlund eller så tror man att man skall kunna sälja Ali. En flink 18-årig ytterback, som mer eller mindre etablerat sig i Allsvenskan, borde det väl finnas intresse för, kan man tycka.

NA: Björnquist erbjuds nytt avtal efter skräcksäsongen

Spelarstatistik från Flashscore.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.