Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kvist byter klubb igen


Siktar William Kvist månne på att sätta svenskt rekord i klubbyten. Antingen det eller så är det något som inte stämmer oberoende av var han hamnar (om det inte är i Oskarshamn). I somras lämnade han dock på eget bevåg klubben där han faktiskt lyckats någorlunda. Han värvades kort därefter av Mjällby, som trodde att han skulle kunna bli en förstärkning i deras jakt på en plats i Allsvenskan. Sejouren på Listerlandet blev dock kort – en halv säsong med sammanlagt 45 minuters speltid fördelade på tre matcher. Inte så konstigt att det kontraktet inte förlängdes.

Men tiden som elitspelare var inte över. Till mångas förvåning (i alla fall min) plockades han upp av de nypromoverade allsvenskingarna från Varbergs BoIS. Karriären räddad, eller? Det återstår att se.

Nu har han nämligen just blivit utlånad till div 1-laget Landskrona BoIS – en klubb han för övrigt tillhört tidigare utan någon nämnvärd framgång. Hur det kommer att gå den här gången återstår att se. Vi får väl önska honom lycka till i alla fall. I Oskarshamn som också spelade i Ettan gick det ju trots allt rätt så bra.

Landskrona BoIS: William Kvist ansluter till Landskrona BoIS


Tillägg två dagar senare.
FotbollDirekt har lite mer om utlåningen: Nyförvärvet lämnar efter en dryg månad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.