Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Filip Nyängen tar över ÖSK-podden

ÖSK meddelar idag (som är en tisdag), att man kommer att fortsätta med ÖSK-podden och att det blir Filip Nyängen som tar över efter Marcus Birro.

Ett bra val tror jag med en programledare som har en mer lokal förankring än vad Birro hade. Inte för att jag tycker att Birro gjorde ett dåligt podd-jobb – tvärtom. Hans program var ofta(st) intressanta med ett utifrånperspektiv på ÖSKs verksamhet.

ÖSK skriver på sin webbplats, att Birros podd sändes i 36 avsnitt med sammanlagt lite drygt 37.000 nedladdningar. Tillräckligt bra tydligen för att man skall fortsätta. Annars kan man (dvs. jag i det här fallet) tycka, att ett genomsnitt på ca. 1.000 nedladdningar per avsnitt borde ha varit något av en besvikelse. Syftet med engagemanget av Birro sades ju vara att försöka nå ut till en vidare krets av lyssnare än de som ändå konsumerar allt som skrivs och tycks om ÖSK. Vi får se om Nyängen lyckas bättre -han är ju en relativt välkänd profil i Örebro och har möjligen en bättre dragningskraft.

ÖSKs nya poddvärd är något av en mångsysslare. För några år sedan var han väl under en säsong speaker på Behrn Arena innan han flyttade över till hockeyladan. Enligt profilen på LinkedIn har han i dagsläget följande engagemang.

  • Politisk sekreterare (press och strategi) hos Nya Moderaterna i Örebro sedan december 2015.
  • Grundare och delägare i Picked Last AB, ett företag som säljer kläder samt jobbar mot mobbing, sedan juli 2017. (Alternativt jobbar mot mobbing genom att sälja kläder).
  • Press & informationsansvarig hos Örebro Hockey sedan maj 2013.

    Dessutom har han bland annat under ett och ett halvt år fram till augusti varit ordförande för Örebrocyklisterna. En klassisk mångsysslare och Örebrosupporter.

    ÖSK: Filip Nyängen tar över som programledare för ÖSK-Podden
    NA: Efter Marcus Birro – Filip Nyängen tar över ÖSK-podden: ”Ett givet val”

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.