Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Hoppas Holmberg på Djurgården?

FotbollDirekt har intervjuat ÖSKs föredetting Kalle Holmberg om dennes framtidsplaner. Holmberg, som (väl) på eget initiativ gjorde slut med IFK Norrköping hoppas fortfarande på något utomlands. Förhoppningarna att detta skall kunna realiseras är kanske inte så starka eftersom även en eventuell övergång till Djurgården kommer på tal.

Holmberg har varit tillgänglig för kontraktsförhandlingar och -avslut sedan början av november. Att han ännu inte kommit iväg någonstans utomlands får väl tas som ett tecken på att för hans del är den marknaden inte längre så het. Nu var den sistlidna säsongen inte hans bästa med bara 10 matcher från start. Detta nog gör att han inte alls är lika attraktiv för utländska klubbar, som han var efter säsongen 2017, då han just vunnit den allsvenska skytteligan.

År 2018 jobbade Djurgården aktivt med att köpa loss Holmberg från IFK Norrköping. Holmberg var inte intresserad då och inte heller hans klubb verkar ha varit det. Nu vill han nog gärna till Djurgården, men frågan är om Djurgården vill det. Visserligen hävdar spelaren att det fortfarande finns ett intresse:
Jag vet att de är intresserade så det stämmer. Man får ta det lite som det kommer. Men det är alltid roligt när Svenska mästarna vill ha en. Det vore ett bra alternativ om det inte blir utlandet, säger han till FD.

Det där med att känna sig smickrad över att vara av intresse för svenska mästarna lär väl inte göra honom mer populär i Norrköping. Men han kanske har skrinlagt alla planer på att återuppstå i Norrköping.

För tillfället befinner han sig i Örebro där han skall ha fått ett löfte att hålla igång med ÖSK. På dagens träning verkar han dock inte ha siktats.

FD: Bekräftar för FD: ”Alltid roligt när svenska mästarna vill ha en”

Spelarstatistik från Fotbolltransfers.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.