Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Två Söderspelare i KIF-matchen mot Eskilstuna

Två spelare med ÖSK Söder i sitt CV fanns med på planen, då KIF Örebro idag var i Eskilstuna för match mot United. Mimmi Paulsson Febo fick starta, eftersom den ordinarie målvakten Carola Söbert hade skadekänningar. Inte värre dock än att Söberg satt på bänken. För Mimmi var det här den andra allsvenska matchen. Hon startade i en även förra året.

Freja Olofsson har den här säsongen varit snudd på ordinarie. I de 21 matcher KIF spelat i år har Freja har spelat i 19 och från start i 11. Förra året hade hon bara 5 inhopp. Lite hjälp till speltid i år har hon nog haft av skador i truppen. Nu på slutet har dessutom KIFs nya tränare Martin Skogman ställt upp fem spelare på mittfältet, vilket givetvis hjälpt till en del. I dag spelade hon längst ut till vänster i detta mittfält.

Dagens match som dominerades kraftigt av hemmalaget slutade med en 3-0 seger för Eskilstuna United. Samma siffror som de slog ut ÖSK Söder ur svenska Cupen med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *