Freja startar för Sverige

Nyutnämnda landslagskaptenen Freja Olofsson håller tillsammans med Ida Scherling ordning på mittfältet i ÖSK Söders div 1-match mot Tyresö DFF för någon vecka sedan.

När Sveriges F16-landslag i kväll kl. 19:00 spelar sin första match i fyranationersturneringen i Estland finns ÖSK Söders Freja Olofsson med på planen. Freja har dessutom fått förtroendet att bära kaptensbindeln, vilket nog säger en hel del om hennes status i laget. Med i truppen, men på bänken från start, är även hennes lagkamrat Sabina Forsberg.

SvFF: Ekroths startelva mot Estland

Tillägg 1.
Svensk storseger.

Det blev svensk seger med 13-0 i dagens landskamp mot Estland. Om Freja gjorde något eller några av målen vet vi inte än, men det har i alla fall kommit en bild på landslaget.

Freja längst till vänster i den övre raden.

Tillägg 2: Freja spelade hela matchen för Sverige. Sabina Forsberg blev inbytt i den 58:e minuten och gjorde ett mål till 12-0 i den 75:e minuten.