Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Berger tränar med GAIS

Blir det GAIS för Emil Berger?

Blir det GAIS för Emil Berger?

GAIS skriver på sin hemsida, att Emil Berger kommer att träna med deras A-lag denna vecka. Från ÖSKs sida har man, utan namns nämnande, indikerat att man gärna skulle låna ut någon eller några av sina spelare för att skapa utrymme för ytterligare något nytillskott. Emil, som hade svårt att få speltid under den förra säsongen, tillhör nog dessa spelare. Av hans halvlek i lördags mot Brage att döma så är hans form god och Bloggen tror att han nog skall kunna träna sig till en plats i GAIS trupp.

Ett intressant ”sammanträffande” i sammanhanget är att två av personerna i ÖSKs organisation tidigare verkat i GAIS. Alexander Axén var ju för några år sedan tränare hos göteborgarna och Magnus Sköldmark har tidigare varit sportchef i klubben.

Tillägg: Provträningen inskränker sig till en tvådagarsperiod, skriver ÖSK på hemsidan. Det blir ju en väldigt kort period för Emil att visa upp sitt kunnande på. Antingen har GAIS redan bestämt sig att ta in honom eller så är man inte så värst intresserad.  På två dagars träning hinner man näppeligen bilda sig någon uppfattning om en spelares kapacitet. Det bör ju dessutom helst ske under matchliknande förhållanden.

NA: Berger på väg bort från ÖSK – provspelar i Gais

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.