Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Näfver byter klubb

ÖSKs föredetting Kristoffer Näfver har spelat färdigt i BK Forward. Det skriver NAs nätupplaga idag. Enligt tidningen (Näfver) har han inte fått något erbjudande om ett nytt kontrakt efter en skadedrabbad säsong i år. Han tänker dock inte sluta med fotbollen utan räknar med att snart ha klart med en ny klubb. Lokal och inte div 2 är de ledtrådar han har släppt.

Bloggen har funderat på det och kommit fram till att han kanske blir klubbkamrat med sin syster. Han har väl en del kompisar i den klubben har jag för mig. Stämmer min gissning så kommer närkesfyran att bli ännu mera sevärd nästa år.

Tillägg: Jag trodde att Kristoffer tänkte varva ner och spela med kompisarna i Öfvre Adolfsberg. Men så verkar inte alls vara fallet. Varken det ena eller det andra. Informationen beträffande hans nya klubb överlåter jag dock åt spelare resp. klubb att avslöja.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.