Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Munster tränar (inte längre) Syrianerna

Örebro

Syrianskas nya tränare i ett fotografi från ett tidigare liv. Här tillsammans med Marcus Astvald efter 2-0 segern på bortaplan mot IFK Kumla den 7 juni år 2008. Sedan dess har han hunnit med att vara proffs några år på Nordirland samt komma tillbaka till Örebro igen. Tiden går.

130907.
Det blev som Bloggen trodde. Långsiktigheten räckte inte ens till en säsong. En inte helt ovanlig situation i klubben. I NA kunde man igår läsa, att Barsaum Cicek hoppat av för andra gången den här säsongen. Paul Munster valde att lämna sitt tränaruppdrag då Cicek återkom efter sitt första avhopp.

Förhoppningsvis finner Paul ett nytt uppdrag hos någon klubb där omsättningen på tränarsidan inte är lika hög.

121219.
Örebro Syrianska skriver på sin hemsida, att klubben gjort klart med en tränarduo inför kommande säsong. En av tränarna är ÖSK-bekantingen Paul Munster, som väl förmodligen ställs inför sitt tuffaste uppdrag någonsin – i alla fall i fotbollssammanhang.

Syrianerna skriver på sin hemsida att: Ledarteamet Barsaum Cicek och Paul Munster har tecknat avtal över den kommande säsongen med option på förlängning vilket helt och hållet stämmer överens med klubbens långsiktighet.


ÖSK-bloggen önskar Paul lycka till med sitt nya uppdrag, men vill samtidigt påpeka, att han inte skall ta det där med långsiktighet alltför bokstavligt. Det hör till ovanligheterna att en och samma tränare klarar sig igenom en hel säsong i den klubben, så att sikta på två är verkligen ambitiöst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.