Emra målskytt för FC Wil

ÖSKs föredetting Emra Tahirovic gjorde för någon dag sedan sitt andra säsongsmål för den schweiziska nivå-två klubben FC Wil. Emra fick för ovanlighetens skull – på grund av att många ordinarie spelare saknades – en plats i lagets startelva. Emra tackade för förtroendet genom att lobba in det viktiga 4-2 målet, när motståndarlaget FC Wohlen verkade vara på väg att komma i kapp genom en reducering till 3-2. Dessförinnan hade han även en målgivande passning till det mål som utökade Wils ledning till 3-1.

Emra, som brukar ha sin tveksamma fysiska status emot sig, fick 90 minuters speltid, vilket kanske är ett tecken på att han insett att fysisk träning faktiskt är en nödvändighet.

FC Wil: Sturmlauf an die Tabellenspitze

NA skriver för övrigt följande om matchen: Emra från start – gjorde mål direkt. Det gjorde han nu inte eftersom det dröjde ända till den 65:e minuten innan han gjorde sitt mål.