Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Almebäck tackade nej

Michael Almebäck: Trivs bra i Belgien även utan speltid.

FotbollDirekt skriver, att Michael Almebäck för ungefär en vecka sedan fick en intresseförfrågan från Djurgården. Ett förslag som ÖSKs förre mittback dock avfärdade innan man ens kommit fram till diskussionsstadiet.

Almebäck anser, att han är för bra för att spela i allsvenskan. Samtidigt är han uppenbarligen för dålig för att platsa i sitt nuvarande lag Club Brugge. För dem har han inte spelat sedan den 17 november.

Almebäck har två år kvar på sitt kontrakt och hoppas att det under sommaren kommer att dyka upp något som passar honom bättre än en återgång till Sverige. Bloggen konstaterar att det är lätt att vara kaxig när man fortfarande har två år kvar på ett säkert välbetalt kontrakt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.