Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSKs hemsida – inte ok (igen)


Det såg ett tag ut som om ÖSK fått bättre ordning på den information som lämnas via klubbens hemsida. Nu tvekar jag om detta verkligen är fallet. Här ovanför har jag lagt in hur det ser ut just nu. Den viktigaste nyheten från klubben verkar vara att tala om att man kan få en trisslott om man spelar i någon av Svenska Spels spel”butiker” på arenan.

Däremot har det tydligen inte funnits något av intresse att skriva om beträffande A-laget sedan den 18 mars – för 9 dagar sedan. När det gäller utvecklingslagen är det givetvis tacknämligt att man skriver en del om dem också. Det ger dock ett rätt taffligt intryck när man skriver en inför-artikel och sedan efteråt inte ens bryr sig om att tala om hur det gick.

Dessutom saknas information om att U17-laget i helgen som ett av endast åtta lag i Sverige kvalificerade sig till kvartsfinal i Ligacupen. Att U21-laget igår spelade och dessutom gjorde en rätt bra match mot Hammarby har man inte heller skrivit något om.

Bloggen tycker att detta slappa sätt att hantera informationen kring klubbens lag och aktiviteter inte håller den nivå som man som som föreningsmedlem eller intresserad supporter har anledning att önska sig. Så förtvivat svårt att skriva ihop några rader och lägga ut dem på nätet kan det väl ändå inte vara.

Tillägg: Jag ser att ungefär samtidigt som jag utgöt mig om ÖSKs hemsida, så lämnade i alla fall Fredrik ”Honken” Holmqvist sitt bidrag beträffande matchen mot Vasalund. Det tog lite tid att få ut den, men Fredrik har ju ett riktigt jobb att sköta också, så han är förlåten för den här gången. Hans artikel är för övrigt informativ och innehåller det mesta av vad man kan önska sig i de här sammanhangen: spelförloppet i grova drag, laguppställning och byten samt lite positiv spelarkritik för de som gjorde bra ifrån sig. Mer sådant!

3 kommentarer – kommentera

Mattias

Ja det är lite trist att behöva leta info om det
egna laget och matcher på motståndsrnas hemsidor
twittersidor etc…
Det finns ett stort intresse för många av lagen och inte
minst uppföljning av matcher.

Hemvändarn

Ansvar är föräldrarledig råkar jag veta och jag antar att alla arbetsuppgifter inte riktigt hinns med av kollegorna. Även om han brukar synas till kring hemmamatcherna. Lite synd att ingen annan hunnit med.

Mattias

Uppskattad artikel om U19 idag i alla fall…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.