Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ahmed Yasin missade straff då Irak gick till final i Gulfcupen

Ahmed Yasin fick börja på bänken, då Irak mötte Bahrain i den ena av Gulfcupens semifinaler. Ahmed blev inbytt i den 75:e minuten vid ställningen 1-1, då Iraks högerback lämnade planen.  Det resultatet stod sig ordinarie matchtid ut och inte heller under för längningen lyckades lagen göra något ytterligare mål. Straffsparkar fick tillgripas för att skilja lagen åt. Ahmed tog Iraks första straff, men straffen missades (eller möjligen räddades). Irak satte sedan sina fyra efterföljande straffar medan Bahrain missade två (av fyra). Irak stod alltså till slut som segrare med 5-3 .

Soccerway: Iraq vs. Bahrain 1 – 1

I finalen på fredag kommer Irak att ställas mot Förenade Arabemiraten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.