Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bassombeng får lämna GAIS

121008.
Göteborgsposten skriver, att GAIS beslutat sig för att avsluta Eric Bassombengs kontrakt. Anledningen är att han missat en träning. Ok, han åkte tydligen utomlands också eller något åt det hållet. Han skulle ha varit med i matchtruppen mot Elfsborg, men det var han inte. Oklart om han hunnit få sparken redan då.

Eftersom GAIS har en mycket pressad ekonomi så är det väl inte utan att man känner att de grep tillfället i flykten, när de plötsligt såg en möjlighet att göra sig av med Bassombeng och hans lönekostnader.

Göteborgsposten: Gais bryter med Bassombeng

121009.
Det verkar som om det finns mer än en botten i historien om hur det kom sig att Bassombeng fick sparken av GAIS. Eller om det möjligen var så, att han såg till att han fick sparken. Det verkar nästan så.

Fotbollskanalen: Bassombeng hånade Gais på Facebook – nu sparkas han

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.