Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kamara landslagsuttagen

ÖSKs AIK-lån Alhassan Kamara har blivit uttagen till Sierra Leones landslagstrupp för en kvalificeringsmatch till de afrikanska mästerskapen. Motståndare är Tunisien och matchen skall spelas den 8 september.

BBC: Sierra Leone pick ineligible Nigerian to face Tunisia

Landslagstruppen innehåller dessutom en fd. ÖSKare som landslagsdebutant. Det är Hassan Sesay som tillbringade ett mindre lyckat fotbollshalvår i Örebro år 2009. Sesay var väl närmast tänkt som en uppbackning för Samuel Wowoah (Glenn Holgersson var skadad), men han kom alrig till spel i allsvenskan. Numera tillhör han finska MYPA (5:e plats i Veikkausliiga). Hos dem har han använts som offensiv mittfältare och han har varit på plan i 19 (från start 16) av klubbens 22 matcher.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.