Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Hammar och Jonevret kandidater

Enligt den pågående ryktesspridningen är Urban Hammar och Kjell Jonevret två av kandidaterna till att ta över tränarposten hos ÖSK. Hammars namn har varit uppe någon dag nu, vilket känns naturligt med tanke på hans insats efter det att Patrick Walker fick lämna klubben i förtid. Kjell Jonevrets namn förs idag fram av Expressen. Till tidningen säger Jonevret, att han redan varit i kontakt med ÖSK, men verkar samtidigt måttligt intresserad av uppgiften.

Att ÖSK redan varit i kontakt med (minst) en kandidat får väl anses som ytterligare ett tecken på att Sixtens sejour i klubben är i det närmaste avslutad.

Bloggen tror inte att Jonevret, sedd med ÖSK-ögon, är en seriös kandidat till jobbet. Däremot är det säkert så att ÖSK lyssnat runt med lediga tränare för att få en uppfattning om deras tillgänglighet och eventuella intresse och att det är en sådan kontakt som ÖSK haft med den före detta djurgårdstränaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.