Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Krokodiltårar från Lagrell

Nyheter24 har intervjuat Lars-Åke Lagrell som nu lämnat ordförandeposten hos Svenska Fotbollförbundet. Lagrell försöker i intervjun bättra på det skamfilade rykte han fick efter det att ÖSK tvångsnedflyttades från allsvenskan. Lagrell hävdar i intervjun, att nedflyttningen av ÖSK var det jobbigaste han upplevde under sina 20 år som ordförande.

Sk*tsnack anser bloggen, som kommer ihåg hur man från SvFF:s sida mycket aktivt drev på för att man skulle kunna statuera exempel genom att flytta ner ÖSK. Det gick ju faktiskt så långt att man från SvFF:s sida ”hittade på” egna redovisningsregler som inte fanns dokumenterade och anställde en brottmålsadvokat för att driva förbundets talan mot ÖSK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.