Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Slutmålat för Olsen

Färdigjublat för Kim. Foto: Vejle Boldklub Kolding

Vejle Boldklub i Kolding skriver på sin hemsida, att ÖSKs föredetting Kim Olsen tvingas avsluta sin karriär som fotbollsspelare och målskytt lite tidigare än vad han egentligen planerat. Orsaken är en höftskada som tydligen är så pass allvarlig att 33-åringen inte kan fortsätta längre.

Precis som fallet var i Örebro tycks Kim i sin danska klubb ha varit uppskattad – både som målskytt och som en allmänt trevlig och positiv person. Under tiden i Vejle bokfördes han för 17 mål på 34 matcher – ett nog så respektabelt målsnitt. Kim, som skrev ett tvåårskontrakt med Vejle då han lämnade ÖSK sommaren 2010, kommer till att börja med att fortsätta sin verksamhet i VBK fast i fortsättningen blir det vid sidan av planen.

Bloggen tackar Fredrik Carlsson för hans nyhetstweet.

FotbollDirekt har talat med Lennart Sjögren om hur han minns Kims år hos ÖSK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.