Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Saeid – äntligen klart

 

Mohammed Saeid blev sist in genom vinterfönstret efter ett ”provspel” på två månader.


ÖSK skriver på sin hemsida
, att man nu gjort klart med mittfältaren Mohammed Saeid, som efter två år hos BK Forward får göra den eftertraktade resan från Trängen till Behrn Arena. Det har tagit sin rundliga tid innan man kom till skott. Saeid anslöt till truppen direkt efter helgerna vid årsskiftet, men har fått vänta på att göra klart i ungefär två månader.

ÖSK skriver att man skrivit ett flerårig kontrakt med spelaren, viket innebär att det blir minst två år för hans del. Ja, det borde väl egentligen innebära minst tre år för inte kallar man väl ett tvåårigt kontrakt för flerårigt även om det matematiskt sett inte är fel. Bloggen anser, att ÖSK bytt upp sig när man nu lånat ut Abdulahi till VPS i Vasa och på hans plats i truppen fått in en betydligt konstruktivare och bollsäkrare spelare.

Jag skulle tänka mig, att hos BK Forward, som Saeid lämnade efter det att hans kontrakt gått ut, så är man också rätt nöjda med hur saker och ting utvecklat sig. Del kan man peka på ytterligare en talang som man förberett för allsvenskt spel, del kommer man att kunna casha in ett utbildningsbidrag på – om bloggen räknat rätt – närmare 150 tkr.

ÖSK skriver i sitt meddelande, att nu så är klubben klar, vilket dock bloggen inte kan hålla med om. Det behövs ytterligare en målvakt för vad skall man annars göra om Sandqvist eller Chencinski skadar sig eller blir sjuk. Någon egentlig uppbackning för den situationen finns inte i truppen i dagsläget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.