Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Emil Berger till U21-truppen

Emil Berger: Uttagen till landslagets U21-trupp.

Ja, givetvis inte till ÖSKs utan till landslagets. Emil har blivit uttagen till den landslagstrupp som i Marbella kommer att möta Ryssland den 29 februari. Det är andra gången som Emil blivit uttagen – den första var i höstas, då han var med till EM-kvalet mot Malta, men där blev han utan speltid. Det är inte säkert eller ens troligt att det blir speltid den här gången heller. Emil är truppens minst rutinerade spelare vad gäller landskamper och den enda som har nollor i kolumnen för antalet spelade landskamper i åldersgrupperna U17, U19 och U21.

 Svenska FotbollförbundetU21 herr: Truppen mot Ryssland

Uttagningen innebär för övrigt, att Emil nog får lov att avbryta  det nu pågående träningslägret någon dag i förtid. ÖSK planerar nämligen att vara tillbaka i Örebro först den 28 februari, först dagen innan landskampen i Spanien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.