Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

90 minuter för Yasin

I ÖSK har Ahmed Yasin inte fått några 90-minutersmatcher eller ens en plats i en startuppställning. Men i det irakiska OS-landslaget är förhållandet det omvända. Ahmed har spelat två matcher och båda gångerna funnits på planen både då domaren satte igång matchen och då han blåste av den.

I den OS-kvalmatchen mot Uzbekistan, som spelades för några dagar sedan, spelade han central anfallare i en 4-3-3 uppställning. Det blev inga mål för Ahmeds del, men laget vann med 2-1. Oklarhet råder beträffande lagets möjligheter att kvalificera. En match återstår och det är det spännande mötet på bortaplan mot Australien.

NA: Yasin fick 90 minuter i kvalet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.