Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Skaderapport – Turkiet 20 feb

Tobias Grahn hann knappt komma igång med sin träning innan han drabbades av ett nytt bakslag. Han stötte nämligen ihop med Emil Berger och fick lämna den träffen med en lårkaka. Det har man kunnat läsa både på nätet och i papperstidningen.  Läste man papperstidningen kunde man också läsa sig till att Andreas Haddad och Patrik Anttonen (som alltså är med i Turkiet) än så länge bara löptränar. För Anttonens del är väl knappast något annat aktuellt än, men Haddad lär ju sikta på ett riktigt träningspass. Dessutom skriver tidningen, att Josef Ibrahim fick sitt lår tejpat efter gårdagens eftermiddagsträning.

Lårkakor kan vara riktigt luriga. I de flesta fall går det över på några dagar, men sitter blödningen på ”fel ställe” kan det ta en till två veckor att bli återställd. I sällsynta fall  kan det ta en månad till två månader för den att läka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.