Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Staaf och Saeid till Norge?

Robin Staaf och Mohammed Saeid finns med bland de tjugofyra kontraktslösa spelare som kommer att delta i FIFPros träningsläger i Göteborg mellan den 11 och 14 december. Sexton av dessa spelare kommer sedan att bli uttagna för att resa till Oslo och där möta lag från Norge, Finland och Irland. Fotbollstransfers.com har listan med deltagarna och även om det inte rör sig om några superkändisar, så är det en del bekanta namn som finns med på den.

Beträffande Staaf är jag lite förvånad över att han är intresserad av den här övningen. Han borde väl i alla fall kunna ta en plats i vilket lag som helst i Superettan (nästan), men har ser kanske detta mer som en chans att få ett erbjudande om en plats i en högre division. När det gäller Saeid så kan man väl av hans deltagande sluta sig till att det inte funnits något intresse för honom hos de klubbar han provtränat med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.