Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Trögstartat för Alejandro

Medan Michael Almebäck verkar ha fått en bra start i Belgien (om man undantar diverse knäckta ansiktsben), så tycks det gå betydligt trögare för Alejandro Bedoya. Nu i dagarna verkar han ha fått fel sorts uppmärksamhet på grund av något politiskt inkorrekt som han twittrade. Inte heller på fotbollsplanen verkar det gå så bra. I lördagens match blev han utbytt redan i halvtid. Engelska The Guardian skriver följande:

McCoist withdrew the utterly ineffectual Alejandro Bedoya during the break, with the youngster Jamie Ness making his return from injury. Bedoya, like Juan Ortiz, has failed to justify his summer purchase by McCoist. Such matters may prove pertinent if injuries bite in the Rangers squad over the coming months. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.