Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bedoya utanför landslaget

USA:s nye förbundskapten har Jürgen Klinsman har tagit ut sin första landslagstrupp. I den 22-mannatrupp ur vilken laget som skall möta Mexico den 10 augusti skall tas ut saknas Alejandro Bedoyas namn.

Förmodligen positivt för ÖSK som möter Häcken den 7:e och Djurgården den 14:e. En instucken USA-resa emellan matcherna hade nog kostat en hel del kraft och energi. Mindre bra är det förmodligen för Alejandro och Glasgow Rangers. Han är ju ännu inte garanterad ett arbetstillstånd i Storbritannien, vilket i princip bara ges till landslagsmän för spelare som kommer från icke-EU länder.

US Soccer: Klinsmann Calls In 22 Players to Face Mexico on Aug. 10 in Philadelphia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.