Dubbla mål för ÖSK-lån

100813.
Helsingborgs Dagblad: Historien upprepar sig för Staaf

Från Bohuslänningen:
– Två riktiga bjudningar, tycker Örjan Glans, och speciellt vårt spel på vänsterkanten var svagt i dag. Men hela försvarsjobbigt var för stressat. Inte alls bra.

Kan det möjligen vara anledningen till att Erik blev utbytt redan i halvtid?

100812.
Både Erik Nilsson och Robin Staaf gjorde mål då deras klubbar Ljungskile resp Ängelholm möttes i kvällens match i Superettan. Mötet mellan lagen slutade också oavgjort 2-2. Att Robin gör mål är inte så konstigt – han har målnäsa. Lite märkligare är det med Erik Nilsson som under åren med talangtruppen i div 3 sällan gjorde mål på annat än fasta situationer. I kvällens match blev båda spelarna utbytta, Erik lite oroväckande redan inför andra halvlek. Robin stannade lite längre på plan och fick gå av i den 64:e minuten.