Matcher idag (16 maj)

Idag har vi något så ovanligt som tre lag från den svartvita familjen som samtliga spelar för serieledning. Sådant händer ju inte direkt varje dag.

ÖSK Ungdomkan tack vare det oavgjorda fredagsresultatet mellan Enskede och Eskilstuna City på fredagskvällen gå upp i serieledning i eftermiddag. Men då krävs det en vinst på bortaplan mot Nyköpings BIS. Matchen spelas på Rosvalla IPs konstgräsplan med avspark kl 17:00.

Det blev ett oavgjort resultat för ÖSK Ungdom på bortaplan mot Nyköpings BIS. Ett resultat som man nog skall vara nöjd med. ÖSK går förbi Karlslund i tabellen men blir samtidigt omsprungna av Värmbol, som slog Smedby.

ÖSKs pojkallsvenska lagligger två poäng efter Carlstad United. En seger för upp laget till serieledning. Klockan 14:00 möts de båda lagen på Klasmossens IP i Karlstad.

Glada målskyttar efter det att Carlstad United besegrats med 4-1 och ÖSKs pojkallsvenskar tagit över serieledningen. Från vänster: David Johansson, Lukman Murad, Mirza Basic och Haris Karahmet. Foto: Fredrik Thuresson

Seger och serieledarskap för ÖSKs pojkallsvenskar. De tidigare serieledarna Carlstad United besegrades med 4-1 och nu har vi svartvitt högst upp i tabellen. Beträffande detaljer om målskyttar, matchförlopp  etc., se kommentaren.

ÖSK Söders damlag har redan efter två omgångar fått ett visst grepp om sin div 3 serie. De är det enda laget med full poäng och har dessutom redan en bra målskillnad (8-1). De möter Laxå IF på Ramundervallen kl. 17:00.

ÖSK Söders damer tog en klar seger mot Laxå (3-0) och kunde dessutom rycka lite i tabellen eftersom tvåan Glanshammars andralag fick stryk av Lillån. ÖSK Söder Dam: ÖSK-tåget stannar till på Laxå station!