Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖLFF: Förslag till seriesammansättningar

Förslag: Seriesammansättning för de lokala ÖSK-lagen


Div. 5 Herrar
FC Örebro Nordic
HOIF
Hovsta IF
IFK Askersund
IFK Lindesberg
Kilsmo IK
Lekebergs IF
Lillån FK
Sköllersta IF
Stene IF
Vivalla SK
Örebro SK Söder


Div. 3 Damer
Forsby FF
Garphyttans IF
Gideonsbergs IF 2
IFK Hallsberg FK 2
Norrby SK
Scandinavian FC Örebro
Skultuna IS
Skyllbergs IK
Västerås SK
Örebro SK 2


ÖLFF: Förslag till seriesammansättning Div. 4-6 herrar samt Div. 2-3 damer 2021

ÖSK Söder Dam: Papachristou ny tränare

ÖSK Fotboll informerade idag om hur det går med arbetet att ta in ÖSK Söders damer i den egna verksamheten. Allt verkar att gå på räls och ett beslut om övertagandet/samgåendet kommer att läggas till den ordinarie föreningsstämman i början av mars. Exakt datum för stämman kommer att meddelas efter nyår.

Att man inte behöver kalla till någon tidigare extra stämma borde väl betyda, att man relativt snabbt kan klara av de formaliteter som behövs för att ÖSK Fotboll skall kunna ta över ÖSK Söders plats i div 1. Seriespelet i div 1 startar redan den 11 april så det vill till att man har alla papper i ordning. Jag antar, att alla spelare måste registreras om på den nya föreningen så det är säkert en hel del pappersarbete som måste klaras av på en relativt kort tid.

ÖSK: Information om ÖSK:s Damsatsning


George Papachristou – ny tränare hos ÖSKs damlag.


ÖKS Söder Dam informerar idag på sin webbplats om att man utsett en ny ansvarig tränare för verksamheten. Det blir George Papachristou, som i år verkat som assisterande tränare i ÖSK-akademins P17-trupp. Papachristou kommer till sitt nya uppdrag med bland annat en hel del erfarenheter från KIF Örebro, där han varit ansvarig tränare för F19-laget samt under en kortare period även för A-laget.

Helt säkert en riktigt bra rekrytering till ÖSK Söder, som förhoppningsvis även kan bidra till att motivera spelare att söka sig till ÖSK Söder. Under den höst som var såg det ju tidvis rätt ihåligt ut i matchtrupperna.

ÖSK Söder Dam: Georg Papachristou ny tränare