Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Organisationen: Ny(a) lagläkare i ÖSK

Redan i vintras blev det klart, att det blir en ny läkare som ser till ÖSK:s spelare. Ulf Nordström har lämnat uppgiften – kanske blev det dubbla ”jobbet” som ansvarig för både ÖSK och ÖHK för mycket. Säsongerna går ju numera delvis ihop.

I Nordströms ställe tog Bahram Pazhman över uppgiften. Jag uppmärksammade detta på Twitter (numera X), men borde väl ha skrivit om det här på bloggen också.

Pazhman är mycket fotbollsintresserad och spelade under flera år i Pars FC /Scandinavian FC för att sedan förra året göra några matcher för IFK Örebro. I år spelar dock av allt att döma enligt Lagstatistik för den stockholmska div 6-klubben FC Söder (som alltså inte har något med ÖSK Söder att göra).


Idag råkade jag se, att det nu finns det ytterligare en läkare i ÖSKs sportsliga organisation. Den nytillkomne är Adolfo Lopez; Han är även, av hans LinkedIn profil att döma, lagläkare i KIF Örebro och har Ltidigare haft samma uppgift i BIK Karlskoga.

Lite oklart vad det innebär att Lopez anslutit till den sportsliga delen av organisationen. Två läkare/ortopeder lär väl inte behövas. Kommer Pazhman och Lopez att dela på uppgiften? Innebär Pazhman spel med FC Söder i Stockholm att han är på väg att lämna Örebro och ÖSK? Kommer Lopez att fortsätta att ta hand om KIF Örebro?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.