Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder: Storvinst då Söder mötte Lindesberg

ÖSK Söder hade inga större problem, då de i kvällens match på GPP IP avfärdade gästande IFK Lindesberg med siffrorna 8-2. Klubben, som numera skulle kunna kallas om inte ÖSK Söder All Stars så i alla fall ÖSK Söder Old Stars, har under vårhalvan av året förstärkt truppen med ett antal spelare som tidigare representerat klubbar högre upp i seriepyramiden. Något som resulterat i en välspelande och målfarlig div 5-klubb.

IFK Lindesbergs tränare Niklas Christensson var generös i sina kommentarer till NA:s textrobot beträffande både motstånd och de yttre förhållandena: Finns inte mycket att säga när man släpper in 8 mål. Söder är seriens bästa lag. Vi gör det bra första 45 och med lite medstuds kunnat fått ett annat utfall. I andra är det total utskåpning av Söder. I vårt lag är Olle Gryth bäst på plan. Ruskigt vass! Beröm till planskötaren Jonas Ask som levererar serien bästa gräsmatta.

Bloggen noterar, att Christensson förmodligen trots förlusten säkert kände sig lite hemma på fina GPP IP. Han tränade nämligen ÖSK Söders damlag åren under 2016 och 2017. På sin meritlista med damlaget har han bland annat ÖSK Söders enda vinst över KIF Örebro i en DM-final.

Matchfakta.
03. 1-0 Melker Hedlund
05. 1-1 Olle Gryth (straff)
24. 2-1 Miran Abdulrahman Mohammad
26. 3-1 Timmoty Oddi
39. 4-1 Rabi Mourad
40. 4-2 Olle Gryth
56. 5-2 Dino Garaca
60. 6-2 Melker Hedlund
67. 7-2 Patrik Sucurovic Hedström
76. 8-2 Patrik Sucurovic Hedström
90. Varning: Samiel Berhe Gilay

Matchtrupp: Albert Palm (mv), Miran Abdulrahman Mohammad, Marcus Rahn, Abel Tesfamicael, Viktor Lindqvist, Rabi Mourad, Marcus Astvald (k), Dino Garaca, Albin Byström, Hampus Gustavsson, Timmoty Oddi, Melker Hedlund, Linus Pettersson, Patrik Sucurovic Hedström, Andreas Lundgren (mv), och Samiel Berhe Gilay.

ÖSK Söder fortsätter närmast med en bortamatch mot Hovsta IF redan nu på torsdag. (Det var den här matchen som var senarelagd).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.