Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: Seger (enligt körschemat) för PA19

Två snabba mål i matchinledningen räckte för att besegra dagens gäster från IFK Haninge. Visserligen kunde motståndarna reducera ledningen en bit in i andra halvlek. Men ÖSK höll undan och kunde till och med utöka ledningen tack vare en sen frispark, som Robin Hadad smart slog direkt i mål.

Efter att ha hackat resultatmässigt i några matcher för några veckors sedan har ÖSK rätat upp skutan igen. Till dagens match kom de med tre raka vinster. (Inte mot de vassaste motståndarna skall väl tilläggas). IFK Haninge på Behrn Arena visade sig inte heller bli det lag som stängde den sviten. Det blev ytterligare en vinst i en match där ÖSK var det bättre laget.

– Kul med många segrar i rad. Kul också att tre forwards får göra mål. En match vi dominerar fullständigt. Tyvärr lite för svaga avslut för att vi inte ska vinna större, kommenterade ÖSK P19:s tränare Patrik Haginge efter matchen. Enligt NA:s textrobot.

Matchfakta.
05. 1-0 Erman Hrastovina (nickmål, ass. Ebbe Wingemark)
14. 2-0 Felix Hasselgren (efter press på målvakten)
55. 2-1 Dennis Parker Nasasa
82. Varning: IFK Haninge
88. Varning: IFK Haninge (målvakten tog bollen utanför straffområdesgränsen)
88. 3-1 Robin Hadad (frisparksmål)

Laguppställning (4-2-3-1).
Buster Runheim
Axel Erikols Wetterfall – Arvid Cervin – Noel Stenlund – Lowe Astvald
Elias Wennerlund Aslaksen – Óli Melander (k)
Mohamad Dana – Erman Hrastovina – Ebbe Wingemark
Felix Hasselgren
Ersättare var: John Lindhé Rehn, Olle Wennerström, Elliot Lindström, Robin Hadad, Herman Bruhn, John Miettinen.och Nils Larsson (mv).


ÖSK försvarade sin kvalplats med framgång. Idag fick de dessutom hjälp av FC Djursholm som spelade oavgjort (3-3) mot serietreorna från Karlberg.

I nästa match den 15 juni möter ÖSK serieledarna IK Sirius på bortaplan. Om inte annat en match med mycket prestige att spela om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.